Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Zuivere lucht

Helaas is de lucht in woningen en kantoren veelal vervuild door bijvoorbeeld sigarettenrook, schimmelsporen, chemische stoffen etc. In al onze luchtverwarmingssystemen is standaard een filter opgenomen. Deze zorgt ervoor dat 95% van de stofdeeltjes uit de lucht worden gehaald. Dit zorgt voor een beter wooncomfort en een gezond binnenmilieu.

Van essentieel belang voor onze gezondheid

Voor mensen die het op prijs stellen alle kleine stofdeeltjes te filteren (bijvoorbeeld CARA-patiënten) bestaat de mogelijkheid een hoogwaardige filter toe te passen. Hiervoor heeft Brink een elektronisch luchtfilter ontwikkeld. Dit elektronische luchtfilter verwijdert zelfs de allerkleinste stofdeeltjes zoals pollen, stuifmeel, schimmels, tabakrook, kiemen, bacteriën, etc.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!