Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Topkoeling

Zowel in de winter als in de zomer is een aangename temperatuur gewenst in uw omgeving. Dit zorgt enerzijds voor betere prestaties op de werkvloer en anderzijds voor een fijner wooncomfort. Jong Luchtverwarming is gespecialiseerd in het plaatsen van een topkoeling in uw omgeving. Uw luchtverwarmer wordt uitgebreid, waarna u een aangename temperatuur verkrijgt.

Topkoeling installatie

Als erkende leverancier van Brink Climate Systems kunt u uitstekend bij ons terecht voor topkoeling installatie. Naast topkoelingen leveren én installeren wij andere systemen van topmerken op dit gebied. Wij zijn uw totaalpartner voor luchtbehandelingen!

Mini-splitsystemen

Wij komen graag bij u langs om uw omgeving te bekijken. Zo hebben wij inzicht of het plaatsen van een topkoeler haalbaar is. In kleinere ruimtes kan het namelijk voorkomen dat het plaatsen van topkoeling niet mogelijk is. Hiervoor biedt Jong Luchtverwarming mini-splitsystemen. Deze systemen zijn klein en passen in elke kleine ruimte. Net als topkoelers zorgen deze mini-splitsystemen voor een aangename binnenklimaat.

Jong Luchtverwarming is uw partner op het gebied van duurzame- en milieuvriendelijke verwarming. Wij hebben reeds 50 jaar ervaring op het gebied van luchtverwarming, ongeacht het merk. U staat bij ons garant voor:

  • 24 uur storingsdienst, wij zijn binnen 24 uur ter plaatse om eventuele problemen te verhelpen;
  • Oplossing op maat met betrekking tot luchtverwarming , wij stellen alles af op uw persoonlijke woon- of werksituatie;
  • Onderhoud, service én een passend advies.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Jong Luchtverwarming op het gebied van luchtbehandelingen? Wilt u topkoeling in uw omgeving laten installeren? Neem vrijblijvend contact op De Jong Luchtverwarming voor de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook onze producten bekijken in de webshop. Ga hiervoor naar de site van Luchtverwarmingspecialist.

Alle producten bekijken

Direct Expansie Koeling DX

Warmtepomp luchtverwarming

Pure induct

Evap bevochtiger

Dakdoorvoer ventilatie

Ventilatie toebehoren

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!