Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Waarom luchtverwarming, luchtzuivering

Luchtverwarming zorgt voor verwarming, ventilatie en (elektronische) filtering, zodat de lucht altijd aangenaam en gezond van kwaliteit is. Daarnaast kan luchtverwarming uitgebreid worden met een koeling en/of bevochtiging-unit. Het ventilatiesysteem is nagenoeg onzichtbaar. Bij de inrichting van uw woning heeft u dus geen last meer van hinderlijke radiatoren. Ook het storende tikken en borrelen van leidingen behoort hiermee tot het verleden. Vaak wordt gedacht dat luchtverwarming alleen bij nieuwbouw kan worden toegepast. Dit is niet juist, ook bij vervanging van uw huidige ventilatie systeem is luchtverwarming een geschikte keuze.

Luchtverwarming is de absolute top in verwarming

Een van de paradepaardjes onder luchtverwarming is de Brink Allure. Dit is een uitstekende luchtverwarmer die onder alle omstandigheden een ongeëvenaard rendement van 107% behaald. Ook is deze luchtverwarmer voorzien van een volledig modulerende brander- en ventilator regeling. De Brink Allure bespaart u zoveel op uw energierekening dat de aanschaf ervan een investering is, die zichzelf eenvoudig terugverdient. Kortom, wie optimaal van zijn huis wil genieten kijkt niet alleen naar een nieuwe keuken of badkamer, maar maakt ook bewust de keuze voor het luxe gevoel van luchtverwarming.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!