Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Onderdelen en toebehoren

Heeft u onderdelen nodig voor uw warmte- of koelsysteem? Wij regelen het voor u. We hebben veel luchtverwarming onderdelen op voorraad. En als we het niet in huis hebben, bestellen wij het direct voor u!

Webshop

Bezoek onze webshop www.luchtverwarmingspecialist.nl voor een overzicht van ons assortiment filters en roosters. Ontdek het gemak van online bestellen! Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons (073-5432401) Wij helpen u graag verder!

Alle producten bekijken

Elektrische luchtverwarming toebehoren

Dakdoorvoer luchtverwarming toebehoren

Service onderdelen

Tape, isolatie & toebehoren

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld ge├»nteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor h├ęt perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!