Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Luchtverwarming met een warmtepomp

De luchtverwarmingstoestellen uit de Allure en Elan series kunnen worden aangesloten worden op een cv-installatie, maar zijn daarnaast ook heel goed te combineren met een warmtepomp. U kunt daarmee niet alleen de lucht verwarmen, maar ook koelen! Wanneer u dat wenst, kunnen wij zowel de luchtverwarmingstoestellen als de warmtepomp bij u installeren. Een hele mooie manier om te verduurzamen en minder gas te verbruiken!

Verwarmen, koelen en ventileren

Met de Allure  gasgestookte luchtverwarmer, heeft u één systeem dat alles kan.
De Allure luchtverwarmer kan zowel, verwarmen, koelen als ventileren zonder dat er radiatoren of convectoren aan te pas komen.
Voor de Allure zijn er programma accessoires beschikbaar, deze zijn te combineren met balansventilatie, WTW en warmtepomp.
Ook is de Allure uit te breiden met topkoeling (m.u.v. de Allure B-10 HRD).

Ook met de Elan 4 heeft u één kanaal voor verwarmen, koelen en ventileren.
Deze indirect gestookte luchtverwarmer is geschikt om te koelen, mits er koud water beschikbaar is.
De Elan 4 wordt ook toegepast als water de energiedrager is (Brink cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp).
Zoals de Allure is ook de Elan 4 eenvoudig uit te breiden met een Flair WTW-unit, deze kan bovenop de Elan 4 worden geplaatst.

Combineer de warmtepomp met zonnepanelen

Een warmtepomp kan u heel goed helpen om uw huis te verduurzamen, omdat u zo veel minder gas zult gaan verbruiken. In plaats daarvan zal de verwarming van uw woning plaatsvinden op elektriciteit. Om ook daarop te kunnen besparen, raden wij u aan om ook zonnepanelen te laten installeren. Helaas kunt u ons daarvoor niet inschakelen; wel kunnen wij u, als u wilt, aanbevelingen doen voor erkende en betrouwbare installateurs.  U kunt de luchtverwarming ook aansluiten op een al aanwezige warmtepomp. En wanneer u ook nog zonnepanelen laat installeren, zult u ook op uw energierekening beloond worden.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!