Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Waarom Jong?

Jong Luchtverwarming is uw partner als het gaat om duurzame en milieuvriendelijke verwarming. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring en beschikken over een brede kennis van alle merken luchtverwarming. Wij kunnen u voorzien van een passend advies, geheel afgestemd op uw persoonlijke woon of werksituatie.

Bij storingen zijn onze vakkundige medewerkers binnen 24 uur ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Naast het leveren en plaatsen van nieuwe systemen kunnen wij ook uw oude verwarmingssysteem renoveren.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!