Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Over Jong Luchtverwarming

Jong Luchtverwarming is opgericht in 1993. De basis van Jong Luchtverwarming werd n 1967 gelegd door vader Jong die een verwarmingsbedrijf begon. De hedendaagse leiding van het bedrijf ligt bij zijn zoons: Sander en Harold Jong. Vanaf 1993 bedient het bedrijf de markt van luchtverwarmingstechniek en topkoelsystemen onder de naam Jong Luchtverwarming. En met succes; want inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met tien enthousiaste, vakkundige medewerkers die elke dag voor u klaarstaan in de regio’s Midden- en Zuid Nederland.

Brink Luchtverwarming

Jong luchtverwarming is gespecialiseerd Brink Luchtverwarming dealer. Maar naast alle hoogwaardige Brink luchtverwarming installaties kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en/of onderdelen voor uw Brink Luchtverwarming installatie.
Zo hebben wij producten voor Brink Luchtverwarming, Brink ventilatie en Brink WTW filters beschikbaar in onze webshop. www.luchtverwarmingspecialist.nl.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!