Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Snel warm met luchtverwarming

Door de luchtcirculatie die luchtverwarming op gang brengt is uw leef- of werkruimte binnen no-time op temperatuur. Deze luchtcirculatie verloopt vloeiend en is nauwelijks merkbaar.

Luchtverwarming heeft een zeer korte opwarmtijd

Door de snelle opwarming kunt u de verwarming van uw leef- of werkruimte heel nauwkeurig regelen. Als er niemand aanwezig is hoeft u de ruimte dus ook niet te verwarmen. Dit verlaagt het energiegebruik aanzienlijk en u bespaart hiermee dus geld en het milieu.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld ge├»nteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor h├ęt perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!