Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Brink Climate Systems

Brink Climate Systems werkt anders dan een centrale verwarming. Met onze luchtverwarming heeft u door langzaam circulerende lucht geen last van tocht en bovendien is uw woning of bedrijfspand snel op temperatuur. Doordat de ventilatie continue is, verbetert het binnenklimaat. In plaats van een radiator aan de muur heeft u met deze luchtverwarming onopvallende roosters in uw vloer. Zodra de zon in uw woning of bedrijfspand schijnt wordt de temperatuur automatisch aangepast.

Er zijn vele redenen om voor een Brink Climate Systems te kiezen. Het biedt niet alleen unieke comfort met de luchtverwarming, maar heeft ook een hoog rendement en is bovendien zeer energiezuinig. Daarnaast heeft het Brink Climate Systems een geïntegreerd balansventilatie dat ervoor zorgt dat uw woning of bedrijfspand op een gezonde manier wordt verwarmd.

Diverse soorten luchtverwarming

Het systeem bestaat uit meerdere oplossingen zoals de Brink Renovent, Brink Allure en Brink Elan 2.0. De aangename warmte en lage stookkosten zijn bij de Brink Allure vanzelfsprekend. Dit systeem voldoet aan de laatste ontwikkelingen in de techniek en is energiezuinig. Zelfs koeling behoort tot de mogelijkheden. De Brink Elan 2.0 is geheel vernieuwd en flexibel toe te passen. Dit systeem is tevens te combineren met gebalanceerde ventilatie, ook wel warmteterugwinning genoemd.

Dé luchtverwarmingsspecialist

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van luchtverwarmingen en beschikken over brede kennis van Brink Climate Systems. Wij voorzien u graag van passend advies, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. U staat bij ons op nummer 1 en daarom verhelpen wij snel eventuele storingen en renovaties. Neem gerust contact met ons op en geef uw huis weer lucht. Een overzicht van alle producten vindt u in onze webshop!

Direct gestookte luchtverwarmer

Indirect gestookte luchtverwarmer

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!