Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Duurzaam verwarmen

Een duurzaam verwarmd huis is goed voor het milieu en voor uw energierekening. Bij Jong Luchtverwarming kunt u een hoop kosten besparen door over te stappen naar duurzaam verwarmen. Wij bieden in ons assortiment ventilatiesystemen met warmteterugwinning aan. Deze beschikken over geavanceerde technieken die warmteterugwinning realiseren. De vervuilde warme lucht wordt door middel van warmtewisselaars afgevoerd, waarbij de warmte wordt afgegeven aan de schone koude lucht die is binnengehaald. Er wordt maar liefst 95% van de warmte overgedragen, waardoor bijverwarming van de ventilatielucht overbodig is.

Duurzaam verwarmen wordt de toekomst

Duurzame verwarming is verwarming zonder uitstoot van CO2. Dit gebeurt door duurzame stroom of biogas, warmte van zonneboilers, warmte uit de bodem die in de zomer is opgeslagen en warmte uit diepere aardlagen. Tevens zorgt een goede isolatie van het huis voor minder stookkosten.

Een andere manier waarmee u kosten kunt besparen, is het Brink Quality of Life System. Het is een concept dat een perfecte binnenklimaat creëert. Geen losse toepassingen meer, alles wordt geregeld via één energiebesparend systeem.

Over Jong

Jong Luchtverwarming is een gespecialiseerde Brink luchtverwarming dealer. Daarnaast kunt u uitstekend bij ons terecht voor onderhoud en/of onderdelen voor uw Brink luchtverwarming installatie. Wij zijn al ruim 24 jaar actief en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met negen vakkundige medewerkers. Vooral in de regio’s Midden- en Zuid-Nederland zijn wij het meest te vinden. Heeft u een storing opgelopen? Door onze uitgebreide storingsdienst kunnen wij binnen 24 uur ter plaatse zijn.

Wilt u meer weten over onze producten en/of diensten? Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 073-5432401 of stuur een e-mail naar info@jongluchtverwarming.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Alle producten bekijken

Direct gestookte luchtverwarmers

Indirect gestookte luchtverwarmers

Luchtverwarming regelingen

Elektrische luchtverwarming

Rookgasafvoer materialen

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!