Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Comfort verwarmings- en ventilatiesystemen

Een geavanceerd verwarmings- en ventilatiesysteem biedt een leefruimte op een constante aangename temperatuur en een schone en gezonde lucht. De lucht in uw huis of kantoor wordt gefilterd van schadelijke stofdeeltjes, voorzien van de juiste vochtigheidsgraad en verwarmd of gekoeld tot een behaaglijke temperatuur die in de hele ruimte constant is.

Schone, gezonde lucht en een leefruimte op een constante aangename temperatuur

Daarnaast kunnen wij u alle onderhoudswerkzaamheden uit handen nemen, zodat u in alle rust en comfort van uw luchtverwarming kunt genieten.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld ge├»nteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor h├ęt perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!