Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

24 uur storingsdienst

Ook voor onderhoud en service bent u bij Jong Luchtverwarming aan het goede adres. In geval van storingen bij uw luchtverwarming kunnen wij voor klanten met een onderhoudscontract binnen 24 uur ter plaatse zijn om de problemen te verhelpen.

Desgewenst kunnen wij u ook het gehele onderhoud van uw luchtverwarmingssysteem uit handen nemen. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een optimale werking van uw luchtverwarmingssysteem.

Wilt u ook dat wij het onderhoud uit handen nemen? Misschien is een onderhoudscontract iets voor u! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Brink Luchtverwarming

Wilt u zelf uw Brink Luchtverwarming systeem onderhouden door de filters te vervangen? In onze webshop www.luchtverwarmingspecialist.nl zijn verschillende filters voor Brink Luchtverwarming installaties te bestellen.

Doordat Jong Luchtverwarming gespecialiseerd Brink Luchtverwarming dealer is, kunnen wij u een breed aanbod aan filters en onderdelen bieden. Staat uw onderdeel niet op de webshop? Neem contact met ons. Wellicht dat wij u toch verder kunnen helpen.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld ge├»nteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor h├ęt perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!