Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Energiebewust

Door het ongekende hoge rendement van luchtverwarmingssystemen bespaart u veel energie en daarmee dus geld en het milieu.

Ondermeer door de geavanceerde techniek van warmteterugwinning is luchtverwarming zeer energiezuinig. Deze techniek berust op het principe van warmtewisselaars. De vervuilde warme lucht die uit de woning wordt afgevoerd geeft zijn warmte af aan de schone koude lucht die wordt binnengehaald.

Door de geheel gepatenteerde warmtewisselaar wordt maarliefst 95% van de warmte overgedragen. Hierdoor wordt bijverwarming van de ventilatielucht overbodig. De Renovent HR bijvoorbeeld levert 10 tot 15 keer zoveel energie op dan dat hij verbruikt in het stookseizoen. Het energieverbruik is ca. 230 kWh en de hoeveelheid teruggewonnen warmte komt overeen met ca. 300 tot 350 kubieke meter aardgas per jaar.

Luchtverwarming in combinatie met gebalanceerde ventilatie is dus een logische keuze voor iedereen die waarde hecht aan gezondheid en comfort en toch geld en het milieu wil besparen.

Alle producten bekijken

Direct gestookte luchtverwarmers

Indirect gestookte luchtverwarmers

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld ge├»nteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor h├ęt perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!