Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Luchtverwarming

Luchtverwarming in uw woning

Een ideaal binnenmilieu bevat zuivere lucht, een goede luchtvochtigheidsgraad, comfortabele warmte in de koude seizoenen én verfrissende koelte in de zomer.

Luchtverwarming is hét systeem om al deze wensen op een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier te combineren. Een systeem van luchtkanalen en onopvallende roosters zorgt ervoor dat de lucht naar de gewenste ruimten wordt gevoerd. U ziet en hoort het niet, maar merkt het wel. Door de constante luchtverversing en -filtering bent u gegarandeerd van een gezonde zuivere lucht zonder schadelijke stofdeeltjes. De langzaam circulerende lucht brengt uw woning snel op temperatuur, terwijl het hoge rendement van de luchtverwarmer de stookkosten laag houdt.

Brink Luchtverwarming

Jong luchtverwarming is gespecialiseerd Brink Luchtverwarming dealer. Maar naast alle Brink luchtverwarming installaties kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en/of onderdelen voor uw Brink Luchtverwarming installatie.
Zo hebben wij verschillende Brink Luchtverwarming, Brink ventilatie en Brink WTW filters beschikbaar in onze webshop. www.luchtverwarmingspecialist.nl.

Alle producten bekijken

Direct gestookte luchtverwarmers

Indirect gestookte luchtverwarmers

Luchtverwarming regelingen

Elektrische luchtverwarming

Rookgasafvoer materialen

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!