Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Ventilatie & luchtverwarming roosters

Wanneer u een luchtverwarmingsysteem laat aanleggen, wordt de lucht door middel van roosters in de wand of vloer naar binnen geblazen. De Jong Luchtverwarming heeft mooie roosters voor zowel verwarmde lucht als ventilatie in het assortiment. Ze zijn zo ontworpen dat er voor elk interieur een geschikt exemplaar is. Klik hierboven om onze verschillende soorten vloerroosters en wandroosters te bekijken.

Rooster in wand of vloer

Weet u al waar u voor kiest? Wanneer u roosters voor ventilatie en/of luchtverwarming in de muur laat plaatsen, is het vaak het mooist om ze zo hoog mogelijk te plaatsen, maar ook heel laag, vlak boven de grond, is een ideale plek. Zo ondervindt u geen hinder als u meubels wilt gaan plaatsen. Bovendien hangen ze op die manier zoveel mogelijk uit het zicht. Vloerroosters worden zoveel mogelijk langs de wanden geplaatst en zijn zeer stevig, zodat ze een flinke belasting aankunnen.

U kunt kiezen voor smalle, rechthoekige roosters voor ventilatie en luchtverwarming, maar soms kan het juist heel mooi zijn om voor een wat groter rooster te kiezen. Waar u voor gaat, hangt voor een groot deel van uw smaak af.

Ventilatieroosters

Onze roosters zijn behalve voor luchtverwarming, ook geschikt voor ventilatie. Ventilatie wordt bovendien steeds belangrijker gevonden: Het is al jaren verplicht om een goede ventilatie in uw woning of bedrijfspand aanwezig te hebben. Door een goede doorstroming houdt u de lucht in een binnenruimte gezond. Bij te weinig circulatie kunnen schadelijke stoffen en bacteriën zich gemakkelijk opbouwen en vermenigvuldigen. Het plaatsen van goede ventilatieroosters op de juiste plekken is dan ook essentieel.

Passend advies

Luchtverwarming Specialist heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van zowel luchtverwarming als ventilatie en het feit dat wij al zo lang een begrip zijn, heeft niet alleen te maken met de kwaliteit die wij leveren, maar ook met onze klantvriendelijkheid en uitgebreide vakkennis. Wij kunnen u dan ook perfect adviseren over onze roosters voor ventilatie en luchtverwarming.

Heeft u twijfels over het soort rooster dat het beste bij uw situatie past? Neemt u dan zeker contact met ons op.

Alle producten bekijken

Vloerroosters

Wandroosters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!