Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Brink filters

Bent u op zoek naar een Brink filter? Doordat Jong Luchtverwarming gespecialiseerd Brink Luchtverwarming dealer is kunnen wij u een breed aanbod aan filters en onderdelen bieden. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Als specialist in luchtverwarmings- en ventilatiesystemen helpen wij u graag!

Bestel Brink filters bij Luchtverwarming Specialist. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan filters voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen. Het is belangrijk dat u uw brink filter tijdig vervangt. Indien u dat niet doet, zal de luchtkwaliteit in uw woning verminderen. Bij het bestellen van Brink filters kunt u kiezen tussen luchtverwarming filtersventilatie filters en WTW filters. Twijfelt u over welke filter u moet bestellen? Neem dan gerust contact op met Luchtverwarming Specialist.

Luchtverwarming filters: Allure en Elan

Heeft u een direct of indirect gestookte luchtverwarmer bij u thuis? U vindt de volgende luchtverwarming filters van Brink in onze webshop:

Ventilatie filters: Advance, Sonair en meer

Naast luchtverwarming filters kunt u ook bij ons terecht voor de volgende ventilatie filters: Advance filtersAir 70 filtersFlair filtersFlexivent filtersInnoventus filtersRenovent filters en Sonair filters. Plaats direct uw bestelling of neem contact met ons op voor meer informatie.

Alle producten bekijken

Advance filters

Air 70 filters

Allure filters

Elan filters

Pure induct filters

Renovent filters

Alle Brink filters bekijken

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!