Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

CV-ketels en warm water

Naast luchtverwarmingsapparaten leveren wij ook C.V. toestellen. Dit kan als aanvulling dienen op uw luchtverwarmingsinstallatie (vloerverwarming, warmwatervoorziening of decorradiatoren). De cv-ketel maakt het mogelijk om in combinatie met luchtverwarming altijd te zorgen voor een comfortabele temperatuur van de toevoerlucht! Ook zijn er combitoestellen leverbaar met ingebouwde boiler, die bijzonder geschikt zijn voor een optimale warmtevoorziening. Doordat het warme water altijd wordt naverwarmd heeft u altijd meteen water in de gewenste temperatuur, ook als de eventuele boiler even niet genoeg warm water heeft!

Duurzaam warm water comfort

De bekende boilers en geisers maken plaats voor nieuwe milieuvriendelijke producten met een hoog rendement. Zoals de zonnecollectoren en de zonneboiler die de gratis warmte van de zon gebruiken om het water op te warmen. Zodra u warm water nodig heeft wordt de zonneboiler als eerste aangesproken, zodat u altijd warm water tapt op een energiezuinige manier. Er zijn verschillende zonnesystemen vanaf eenpersoonshuishoudens tot huishoudens met wel vier tot zes personen waar de eisen hoog zijn. Maar ook systemen voor bijvoorbeeld zwembaden kunnen we op aanvraag leveren!

Brink HRE CV-ketels

Als voorraadboiler

Door een slimme constructie is het mogelijk om zonneboilers niet alleen als voorverwarmer voor de cv-ketel te gebruiken, maar ook als voorraadboiler. Hierbij wordt een hoog tapwatercomfort met een hoge energiebesparing gecombineerd!

Boilers

Een boiler zorgt voor warm water op maat. Uw eisen ten aanzien van een energiezuinige en royale warmtevoorziening worden met behulp van de modernste boilers door ons gerealiseerd. Deze servicevriendelijke en veilige boilers zijn eenvoudig te installeren en zijn geschikt voor dak- en muurdoorvoer. Door een speciale branderconstructie behoudt het toestel een hoog rendement en is het met name geschikt voor gebieden met hard water. Door een voorraad van 75, 115, 145 of meer liter is het comfort hoog en kan op verschillende punten gelijktijdig getapt worden.

Geisers

Voor het verwarmen van uw tapwater hebben wij een breed assortiment aan geisers tot onze beschikking. Afhankelijk van uw eisen en woonsituatie levert een geiser altijd de gewenste warmteprestatie en een optimale veiligheid. Een gesloten ventilator-geiser is zuinig met energie, heeft een hoog rendement en is praktisch overal te plaatsen. Alle geisers leveren wij standaard met de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedieningsgemak, onderhoud en veiligheid.

Alle producten bekijken

Brink HRE 28/24 cv-ketel CW4

Brink HRE 36/30 cv-ketel CW5

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld ge├»nteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor h├ęt perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!