Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Duurzaam ventileren

Duurzame ventilatie zorgt voor een ideaal binnenmilieu. Het wooncomfort wordt verhoogd, terwijl het ook een steentje bijdraagt aan de gezondheid. Bent u op zoek naar dé oplossing voor comfortabele warmte in de koudere seizoenen én tegelijkertijd de verfrissing in de zomer? Jong Luchtverwarming begrijpt zeer goed dat er hogere eisen worden gesteld ten aanzien van de ventilatiemogelijkheden. Met de Renovent Excellent maken wij duurzame ventilatie mogelijk!

Renovent Excellent HR

Een goed ventilatiesysteem zorgt voor filtering én ventilatie van de lucht in uw leefruimte. Dit is noodzakelijk om gezonde luchtkwaliteit te garanderen. Jong Luchtverwarming is gespecialiseerd in luchtbehandelingen en zodoende in het plaatsen van uitstekende ventilatiesystemen. Hiervoor biedt de Renovent Excellent HR dé ideale oplossing. Vervuilde lucht wordt afgevoerd uit uw woning, terwijl schone buitenlucht wordt binnengehaald. Minder energiekosten door het effectieve gebruik van ventilatiesystemen. Gezondheid in combinatie met een vollere portemonnee: wie wil dat niet?

Jong Luchtverwarming is trots op de producten die wij aanbieden. Naast ventilatie kunt u bij ons terecht voor onder andere luchtverwarming, topkoeling en zonnecollectoren. Meer over de Renovent leest u onder Renovent Excellent HR.

Over Jong Luchtverwarming

Al ruim 50 jaar is Jong Luchtverwarming werkzaam in de luchtverwarmingsbranche. Wij zijn uw partner als het gaat om duurzame- en milieuvriendelijke verwarming. Onze specialisatie ligt bij het plaatsen, repareren en renoveren van alle luchtverwarmingssystemen. Beschikt u over een oud verwarmingssysteem? Maakt u zich geen zorgen, wij brengen graag een bezoekje.

Wilt u meer weten over onze producten en/of diensten? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 073-5432401 of stuur een e-mail naar info@jongluchtverwarming.nl.

Alle producten bekijken

WTW ventilatie

Decentrale ventilatie

Pure induct

Evap bevochtiger

Dakdoorvoer ventilatie

Ventilatie toebehoren

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!