Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Passiefhuistoestel

Een passiefhuis is een zeer energiezuinige woning. De energiebezuiniging wordt gerealiseerd door het verminderen van het warmteverlies en het maximaliseren van de warmtewinst. Brink Climate Systems heeft voor deze woningen een systeem ontwikkeld: Het Passiefhuistoestel. Dit systeem integreert ventileren, warmwatervoorziening en verwarming in één toestel voor uw passiefhuis.

Middels een zonnecollector wordt warmte opgewekt en opgeslagen in een zonneboiler. Deze zonneboiler levert het warme tapwater. Daarnaast wordt met deze warmte de ventilatielucht verwarmd die op zijn beurt zorgt voor een optimaal klimaat in de woning.

Het Passiefhuistoestel in geschikt voor nieuwbouwhuizen en renovatieprojecten die voldoen aan de Passiefhuiscriteria. Overweegt u de aanschaf van een Passiefhuistoestel? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u voorzien van een passend, persoonlijk advies.

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!