Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Luchtbevochtiging

Bevochtiging van lucht verhoogt het leefcomfort en is essentieel voor een gezond leef- en werkklimaat. De door ons geleverde bevochtigers werken volgens het principe van stoomluchtbevochtiging en zijn van het merk Vapac.

Deze stoombevochtigers zijn veilig omdat het afgestane vocht steriel is door het koken en er geen kans bestaat op verspreiding van ziekteverwekkende organismen. Deze bevochtigers zijn ideaal voor particulieren, maar ook voor kantoren, drukkerijen, computerruimtes, ziekenhuizen, cleanrooms, stoombaden, laboratoria en industriële processen. Luchtbevochtigers kunnen zowel in de utiliteitsbouw en industrie als in de woningbouw toegepast worden.

Alle producten bekijken

Ventilatie

Luchtverwarming

Topkoeling

Filters

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!