Skip to main content
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Telefonische helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
JONG LUCHTVERWARMING

Brink verwarming

Per dag bent u gemiddeld 10 tot 16 uur aanwezig in uw eigen woning. Een comfortabel en gezond binnenklimaat is daarom erg belangrijk. In plaats van losstaande oplossingen, zoals radiatoren, biedt Jong Luchtverwarming een totaaloplossing. Als erkende installateur van Brink Climate Systems adviseren wij ten zeerste Brink luchtverwarming (ofwel Brink verwarming).

Met Brink verwarming verkrijgt u een gezond, duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. U kunt Brink Climate Systems met verschillende modules opbouwen en naar eigen wens aanpassen. Brink luchtverwarming kent samengevat de volgende voordelen:

  • Geen zichtbare leidingen en radiatoren;
  • Milieuvriendelijk;
  • Lage kosten door een zeer hoog rendement.

Brink Climate Systems

Jong Luchtverwarming is dé specialist op het gebied van klimaatoplossingen voor het binnenklimaat. U komt de toepassingen van Brink Climate Systems tegen in zowel woningen, kantoren, sporthallen, scholen als showrooms. Hedendaags is Brink Climate Systems uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van ventilatie en internationaal erkend op het gebied van woonhuisventilatie.

Met trots kan Jong Luchtverwarming zeggen dat we een gespecialiseerde Brink verwarming dealer zijn. Bovendien zijn wij zelfs één van de eerste Nederlandse installateurs die luchtverwarmingssystemen hebben ontwikkeld en vervolgens op de markt hebben gebracht. Bij Jong luchtverwarming bent u dus aan het juiste adres voor alle Brink luchtverwarmingsinstallaties. Wij verwelkomen u ook graag voor onderhoud en/of onderdelen. Dát is de totale service die Jong Luchtverwarming graag aanbiedt!

Brink heteluchtverwarming prijzen

Bent u op zoek naar Brink verwarming? Of zoekt u slechts naar een specifiek onderdeel? Jong luchtverwarming heeft een ruim assortiment luchtverwarmingssystemen. In onze webshop vindt u onder andere luchtfilters van verschillende systemen voor een zeer aantrekkelijke prijs (zoals Brink luchtverwarming, Brink ventilatie en Brink WTW filters). Deze zijn allen beschikbaar via www.luchtverwarmingspecialist.nl.

Heeft u andere vragen? Of ben u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem daarvoor contact op met Jong Luchtverwarming, wij helpen u graag!

Alle producten bekijken

Direct gestookte luchtverwarmers

Indirect gestookte luchtverwarmers

Luchtverwarming regelingen

Elektrische luchtverwarming

Rookgasafvoer materialen

Luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren

Wilt u een luchtverwarming- of ventilatiesysteem laten installeren? Of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in topkoeling? Heeft u wellicht advies nodig voor hét perfecte binnenklimaat bij u thuis? Bestel in onze webshop de gewenste producten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies voor uw situatie. Jong Luchtverwarming: uw totaalpartner voor luchtverwarmings- en ventilatiesystemen!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van luchtverwarming en volg ons ook op Facebook of LinkedIn. U krijgt op deze social mediakanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Verder plaatsen wij met regelmaat leuke nieuwtjes. Zo zijn wij bijvoorbeeld momenteel op zoek naar een installatiemonteur. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!